Kezdőlap
  Szolgáltatások
  Alkalmazások
  Technológia
  Képek
  Vállalkozás
 
  A vállalkozás
A vállalkozás irányelve
  Partnerek
  Franchise
  Kapcsolat
  Hotline
  Impresszum
 
 
A VÁLLALKOZÁS IRÁNYELVE

 
ORCATECH kiváló minőségű tisztítótechnológia felkínálója a piaci- és gyártmányszegmens vezető- és iránymutató szerepére való törekvéssel.
Minden működési területen az összes munkatárs gondolkodása és tevékenysége az ügyfeleken és azok elvárásain alapul. A feltétlen ügyfélközpontúság az ORCATECH tartós eredményességének záloga.

Ez érvényes a termékekre és a szolgáltatásokra.

ORCATECH folyamatosan törekszik a gazdasági eredményességre és a tartós piaci érték emelkedésére, abból a célból, hogy jobb és gyorsabb legyen, mint a versenytársak.

A tevékenység felépítése:

Partnerség egymás közt
A munkatársak és a vállalkozás a velük szemben támasztott követelmények kölcsönös teljesítésére törekednek, a hosszú távú együttműködés céljával. Nyitottságból, csapatszellemből és a folyamatos jobbítás akaratából adódik a munkatársaink kiemelkedő teljesítménye és öröme. A munkatárs és a vállalkozás tiszteletben tartja a másik oldal céljait.

Partnerség a rendszerpartnerekkel
A kölcsönös siker alapját a tisztességes együttműködésben látjuk. Az ár- és kondícióképzésen keresztül támogatjuk rendszerpartnereink gazdasági sikerét.

A versenytársainkkal szemben, mint tisztességes konkurencia lépünk fel. Ügyelünk a szabályokra és a törvényekre a tisztességes verseny érdekében, védjük és védelmezzük a jogainkat a konkurenciával szemben.

Ebben a tekintetben felvállaljuk a vezető- és iránymutató működést, és aktívan részt veszünk hozzájárulásunk által az általános versenyjog kialakításában helyi szervezeteinken belül.

Partnerség a gazdasági környezettel
Felvállaljuk a szociális és környezeti felelősséget és tiszteljük a törvényt.

Minőség
Megnyilvánul a gyártmány- és szerviz tevékenységünkben, továbbá a napi munkánkban.
Lelkiismeretesek vagyunk, elismerjük a gyorsaságot és a folyamatos jobbítás képességét, mint döntő versenytényezőt.

Innovációs vezető szerep
ORCATECH - nek megvan az igénye, hogy gyorsabb és jobb legyen, mint a lényeges versenytársak.
Ez mind a termékekre (működés és kialakítás), mind a szolgáltatásokra érvényes. A cél nem más, mint védhető fejlesztéseket végrehajtani.

Hemer/Lünen, 2004. május